Onze ervaring voor uw succes – Onze eigen Häfele producten

 

Häfele staat al sinds 90 jaar niet alleen voor uitgebreide ervaring met meubelbeslag, maar voor veel meer. Als specialist voor beslag, elektrische sluitsystemen en verlichting geeft Häfele vorm aan het intelligente wonen en de woning van de toekomst. In ons eigen assortiment bundelen we het beste uit onze praktijk en brengen we door Häfele ontwikkelde innovatieve productoplossingen op de markt.

Inspiratie voor jouw meubelbouw. Ontdek onze highlights.

Haefele Neuheit Loox 5

Het nieuwe Loox5 verlichtingssysteem

Loox 5
Hafele_Versatile

Veel toepassingen. Één systeem.

Häfele Versatile
Hafele_Free_Space

Meer vrije ruimte. Häfele Free space.

Häfele Free space

 

Engineered by Häfele | Sterke productassortimenten van A-Z

Häfele Alusplash®

Häfele AluSplash® is de innovatieve spatbescherming en wandplaat voor de keuken - de oplossing voor nieuwbouw of renovatie van jouw keuken.

Meer over Häfele Alusplash

Häfele Aquasys

Uw badkamer is niet alleen een wasruimte - het is een woonruimte. Geef uw badkamer een 'feel-good-karakter' met het Häfele Aquasys assortiment en creëer uw eigen persoonlijke badkamerwereld, afhankelijk van de gebruikte materialen, armaturen en productfuncties.

Naar Häfele Aquasys producten

Häfele Axilo™

AXILO™ van Häfele is een revolutionair sokkelafstelsysteem. De combinatie van het afstelgereedschap met de sokkelafstelvoeten maakt het nivelleren van een keuken of meubel tot een eenvoudige, comfortabele klus.

Meer over Häfele Axilo

Häfele Connect

Häfele Connect bestaat uit intelligente componenten voor het verbinden van apparaten, systemen en netwerkplatformen die digitaal leven en slimme ruimteconcepten introduceren in elk huishouden. 

Naar Häfele Connect producten

Häfele Dialock

Het elektronische toegangscontrolesysteem Häfele Dialock staat voor intelligent toegangsbeheer - in netwerken, contactloos en betrouwbaar.

Meer over Häfele Dialock

Häfele DressCode

Alles vinden in een handomdraai, zonder veel tijd te besteden aan het opruimen: dat is precies waarvoor we het Häfele DressCode kastinrichtingssysteem hebben ontwikkeld.

Meer over Häfele DressCode

Häfele Free

Met de Free familie ontwikkelt Häfele zijn in jaren gegroeide expertise verder. Aan onze kwaliteitseisen kon alleen worden voldaan met een eigen ontwikkeling, het Häfele Free klepbeslagassortiment.

Meer over Häfele Free

Häfele Ixconnect

Zo worden uw ideeën werkelijkheid: als uitvinder van de Minifix verbinder – de pionier van de moderne corpusverbinder – hebben wij in beslissende mate bijgedragen aan het succes van meeneemmeubelen.

Meer over Häfele Ixconnect

Häfele opklapbedden

Met het vernieuwde opklapbedsysteem biedt Häfele een modulair bouwpakket van opklapbedbeslag voor ruimtebesparende en multifunctionele woonoplossingen. Kleinere woonoppervlaktes hebben meer leven per m² nodig.

Meer over Häfele opklapbedden

Häfele Loox

Licht in meubels is niet langer een accessoire dat achteraf kan worden aangebracht. Vandaag de dag heeft licht essentiële en onmisbare comfortfuncties in meubels en ruimtes.

Meer over Häfele Loox

Häfele Matrix

Matrix is het ladensysteemassortiment van Häfele. In drie productlijnen – Matrix Box P, Matrix Box Slim A en Matrix Box S – biedt het de passende productoplossing voor elke behoefte, elke toepassing en elke eis.

Meer over Häfele Matrix

Häfele grepencollecties

Inspiratie zoek je niet, de deur wordt voor je geopend: ontdek de meubelgrepencollecties van Häfele in verschillende vormen en kleuren, materialen en oppervlakken – voor elke stijl en elke smaak.

Meer over Häfele grepencollecties

Häfele Officys

Meer dan kantoormeubelbeslag: bij Häfele beschouwen wij elke werkplek als één geheel. Wij leveren een grote verscheidenheid aan multifunctionele, perfect op uw behoeften afgestemde kantoorconcepten.

Meer over Häfele Officys

Häfele Slido

Fronten bewegen speels en gemakkelijk met ons Slido beslagsysteem, dat verkrijgbaar is in verschillende openingstypes. 

Meer over Häfele Slido

Häfele Versatile

Het designconcept van het rek- en kastsysteem Häfele Versatile kan harmonieus worden geïntegreerd in alle woonruimtes en kan ruimtes naar wens verbinden en indelen.

Meer over Häfele Versatile