Startpagina     Over Häfele    Eigen assortiment      Meubelgrepencollectie 

Häfele Déco collectie

Functie en esthetiek gaan hand in hand – met artistieke resultaten

H23 Kollektion

Of het nu gaat om modetrends, je eigen huis of innovatieve meubelontwerpen – het is niet alleen het uitgebalanceerde samenspel van design en materialen dat onze zintuigen raakt. Het zijn vaak de kleinste details die het verschil maken, die een gevoel opwekken en ons gevoel van welzijn versterken. Dit wordt ook aangetoond door de Déco collectie 2023, die is ontworpen door gerenommeerde ontwerpers als Sascha Sartory, Francesco Buzzo en Serena Lambertoni. Ze hebben zich allemaal tot doel gezet om een hoge gebruiksvriendelijkheid te combineren met een moderne esthetiek. Verwijzingen uit voorbije decennia komen terug – en toch is elke greep een eigentijds ontwerp van de 21e eeuw. Innovatief, waardevol in de beste zin van het woord en bedoeld om onze tijdsgeest tot uitdrukking te brengen.

 

Naar de producten

  


H23 Déco collectie highlights

Met de 2023 Déco collectie presenteert Häfele een verzameling innovatieve designideeën. Van grepen met een zacht, handstrelend gevoel tot unieke stukken in een ruwe industriële stijl en iconen in een modern klassieke stijl. Maar hoe veelzijdig de ontwerpen ook zijn, ze worden verenigd door de intentie om design en functie op het hoogste niveau te combineren. Met dit in gedachten, laat je verrassen en inspireren. Ga met ons mee op een spannende designreis die je uitnodigt om te zien, te voelen en te begrijpen!

H2305/2310/2315 – Haptiek die inspireert

Het verlangen naar individualiteit is een modern facet van luxe. Je eigen huis moet gezellig, uniek en authentiek zijn. Een toevluchtsoord met unieke stukken die aan waarde winnen naarmate ze langer bij ons blijven. Zoals deze elegante grepen, die moderne esthetiek combineren met reliëf. De opvallende gekartelde structuur is zowel een blikvanger als een tastbare ervaring die in je geheugen gegrift zal blijven.

Naar het product

H2320/2325 – Moderne elegantie

De klassieke inrichtingsstijl - op een moderne manier geïnterpreteerd. De zachte, ovale rondingen zijn een lust voor het oog en veranderen ons huis in een harmonieuze en gezellige oase van rust. De zachte, bolle achterkant zorgt voor een aangenaam gevoel. De holle voorkant roept fascinerende lichtreflecties op in de kamer. Meubelfronten stralen in nieuwe pracht.

Naar het product

H2330/2335 – De kunst van het reduceren

Modern en tijdloos zoals de Scandinavische woonstijl. De algemene vorm is op het eerste gezicht eenvoudig, het ontwerp rechtlijnig en helder. De kegelvorm geeft de greep en knop een onderscheidend karakter en de uitstraling van iets speciaals. Zo ontstaan designklassiekers van morgen - visueel aanwezig en betrouwbaar in functionaliteit en kwaliteit.

Naar het product

H2340 – Favoriet in loftstijl

Mannelijk, opvallend en zelfverzekerd. Dit strakke ontwerp brengt de pure charme van de industriële stijl in het spel. Een duidelijke aanrader voor solitairen met een sterk karakter, maar ook voor een interieur in een moderne loftstijl.

Naar het product

H2345 – Uniek stuk in retro-chique

De lineaire structuur doet denken aan het fluweelzachte oppervlak van ribfluweel en het stijlbepalende design van de jaren 70. Toch is de charismatische greep een absoluut hedendaags ontwerp. Met zijn aangename gevoel levert het een belangrijke bijdrage aan ons comfort en bezit het een kracht die niet meteen opvalt.

Naar het product

H2350/2355 – Stijlvol leven

Het zijn de sieraden die van meubels iconen maken en traditioneel vakmanschap combineren met innovatief design. Geïnspireerd door het beeld van een blad waarvan het gladde frame naar achteren is gebogen, werden deze juwelen gecreëerd. Uniek, onmiskenbaar, elegant.

Naar het product