Werken bij Häfele België


 

Häfele Belgium NV is een handelsonderneming van meubel- en bouwbeslag, ledverlichting voor meubels en elektronische toegangscontrolesystemen. Het is een zelfstandige onderneming binnen de Häfele Group, een in 1923 opgericht Duits familiebedrijf, dat zich heeft ontwikkeld tot een van de marktleiders wereldwijd. Over de hele wereld staan we voor je klaar met bijna 8.100 medewerkers in meer dan 150 landen en 38 dochterondernemingen.

Met ca. 26 enthousiaste collega's richt het team van Häfele Belgium NV zich vanuit Zele op de Belgische markt. Onze klanten bevinden zich in de interieurbouw, meubelindustrie, bouw- en projectenbranche.

ONE-STOP-SHOP

Als producent (5 eigen productielocaties) en distributeur van de meest gebruikte merken in meubel- en bouwbeslag, kunnen we onze klanten vanuit onze expertise en ons brede productassortiment merkneutraal adviseren bij het vinden van het juiste product voor hun specifieke uitdaging.

PERSOONLIJKE, 360˚ONDERSTEUNING

Van concept tot oplevering, Häfele biedt advies en expertise in alle fases van een project. Met onze kennis, configuratietools en snelle service, vindt onze klant makkelijk de juiste producten binnen het beschikbare budget en kan men tijd, kosten en mankracht besparen. Naast onze persoonlijke ondersteuning vind je in onze webshop, www.hafele.be, 24/7 alle informatie die je nodig hebt, als handleidingen, CAD/CAM- tekeningen en configuratoren.

MEER DAN 150.000 ARTIKELEN

Häfele biedt slimme oplossingen voor elke ruimte en elke uitdaging en streeft daarbij naar “Maximising the value of space. Together”. Innovatieve producten en intelligente technologieën van “Duitse kwaliteit”, waarmee onze klant klaar is voor de toekomst.

Spontaan solliciteren

U vindt geen enkele vacature die u interesseert binnen ons huidig aanbod? Geen enkel probleem, u kan ook spontaan solliciteren bij ons. Gelieve ons formulier voor spontane sollicitatie zorgvuldig in te vullen en ons uw CV en motivatiebrief op te sturen.