Häfele in België

Samen vooruit denken met onze klanten staat centraal

Häfele België is van bescheiden beginner tot één van de meest betrouwbare namen in design, innovatie, esthetiek en functionaliteit uitgegroeid. Door het creëren van nieuwe ideeën, producten en diensten die het draagvlak van ons werk vormgeven, aanvullen en verruimen, hebben we de lat elk jaar steeds hoger gelegd. Wat ons zo bijzonder maakt is het vermogen om complexe dingen te vereenvoudigen, in combinatie met de grootte en de schaal om op een verantwoorde manier te leveren en u beter te dienen. Collectief, is onze reis zeer vruchtbaar geweest.

We begonnen in 1989 met een team van drie. De "roots" van onze dochternonderneming liggen in Duitsland. Vandaag zijn we volwaardige dochteronderneming gesteund door tal van professionals.

Ons uitzonderlijke streven naar kwaliteit, innovatie, service en functionaliteit heeft ons logo mettertijd groter en groter gemaakt. Het gaat hem niet om de tekengrootte maar wel om de betekenis in het hoofd van de consument.

Onze obsessie voor precisie-engineering heeft ons duidelijk tot partner bij uitstek gemaakt voor betrouwbaar bouw- en meubelbeslag, lichtoplossingen en high-end toepassingen, verspreid over verschillende industriebranches. Het zit in ons bloed en daar zijn wij trots op.

Wij durven het aan om de zwaartekracht te tarten. In tegenstelling tot de derde wet van Newton zijn wij bij Häfele België er trots op dat onze groeicurve nooit een daling heeft gekend.

Doordacht redeneren. Wij geloven dat beter begrip hand in hand gaat met de geboorte van betere producten. Elk aanbod van ons is een doordachte combinatie van design en verstand, vakkundig gesteund door een onberispelijke service. Blijf vertrouwen op ons nauwgezet vermogen om complexe dingen te vereenvoudigen en u het leven makkelijker te maken!

Onze grootste troef is de onlosmakelijke band die we delen met onze klanten, handelspartners, consultants, werknemers, belanghebbenden en andere gelijkgestemde partners, die ons op hun beurt blindelings vertrouwen. Immers, niet alle relaties zijn een levenslange garantie beschoren.

Hoe groot uw noden ook zijn, wij zijn uitgerust om op een uiterst professionele manier aan uw eisen te voldoen. Reeds sinds de oprichting zijn we instrumentaal aanwezig bij de uitvoering van een waaier aan topprojecten in heel België.  

 


Nieuwbouw Häfele Belgium NV anno 2015
 

Joëlle Vanderheyden,
zaakvoerster Häfele België