Versatile – Veel eisen. Eén systeem.

Häfele Versatile. Veelzijdig. Flexibel. Eenvoudig. 

Met duidelijke lijnen creëren ze een overtuigende openheid en transparantie in elke woonruimte.
Het designconcept van het rek- en kastsysteem Häfele Versatile kan harmonieus worden geïntegreerd in alle woonruimtes en kan ruimtes naar wens verbinden en indelen.

 

Versatile assortiment ontdekken  


 

Maximale flexibiliteit

Open rek- en kastsystemen worden beschouwd als een tijdloze trend in het interieur. Het rek- en kastsysteem Häfele Versatile is geschikt als ruimteverdeler, zichtafscherming, vormgevingselement in woonruimtes, als wand- of niselement of zelfs in de winkelinrichting. Dankzij de vele verschillende montagemogelijkheden kan het systeem harmonieus worden geïntegreerd in alle woonruimtes en past zich zo aan elke individuele ruimtelijke situatie aan.

 

 

TerrassenbauDe plafondmontage

Of het nu gaat om een ruimteverdeler of om een opstelling onder een schuin dak, Häfele Versatile creëert een prachtig frame rond boeken of decoratieve objecten.

 

 

 

 


TerrassenbauDe wandmontage

Lichtheid en flexibiliteit voor uw winkel. Versatile combineert decoratieve opbergmanden, kledingstangen en schappen tot een stijlvol winkelinrichtingssysteem. 
 

 

 

 

 


L-Montage VersatileDe L-montage

Met de L-montage kunt u eenvoudig een dressoir of keukenwerkblad integreren in het totaalbeeld van het reksysteem.

 

 

 

 

 TerrassenbauDe frameconstructie

 

De frameconstructie kan flexibel in hoogte en diepte optimaal aan de ruimte worden aangepast. De zij- en achterwanden kunnen worden gesloten met verschillende materialen.

 

U vindt meer inspiratie in onze productbrochure

 

 

 

In de Versatile brochure vindt u in één oogopslag alle belangrijke informatie over het rek- en kastsysteem Häfele Versatile.

Naar de brochure