AluSplash® – Innovatieve wandpanelen in de keuken

 

Gewoonweg mooi. 

Häfele AluSplash® is de innovatieve spatwand en het wandpaneel voor de keuken. De lichte panelen op basis van aluminium met een onderhoudsvriendelijk lakoppervlak hebben een glanzende glaslook of een matte structuur. Het uitgebreide moderne kleurengamma biedt voor elke omgeving de juiste nuance.

Häfele AluSplash® is de stijlvolle en voordelige oplossing voor nieuwbouw, renovatie of herinrichting van keukens en is ook perfect geschikt voor het bekleden van bestaande tegelwanden.

 

 


AluSplashGewoonweg snel.

Häfele AluSplash® kan in een handomdraai aan de wand worden bevestigd en eenvoudig worden bewerkt: de 4 mm dunne panelen zijn eenvoudig op maat te snijden en kunnen met een V-groef rond hoeken worden gemonteerd voor een voegloze afwerking van een hoek. Uitsparingen voor stopcontacten of andere apparatuur kunnen eenvoudig worden gemaakt met conventioneel gereedschap.

 

 

 


Einfach sauberGewoonweg proper.

Het naadloze en gladde lakoppervlak van Häfele AluSplash® voorkomt dat er zich vuil ophoopt en is dus hygiënisch, onderhoudsarm en snel te reinigen. Vuplex® spray is ook geschikt voor het reinigen en beschermen van de glanzende AluSplash panelen. Het beschermt het plaatoppervlak tegen vetspatten en vuilafzetting, zodat reinigen met alleen een vochtige doek voldoende is.