Honger naar kennis? Schrijf je dan nu in voor onze Häfele Xperience Day!

Startpagina    Xperience Day 24 mei 2024

Gepassioneerde vakmensen weten hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, trends en technologieën in de branche.
Deze beurs is de perfecte kans voor Häfele en zijn partners Hawa, Lamello en Xinnix om kennis met jou te delen.

Als kers op de taart bieden wij alle deelnemende klanten tijdelijk speciale beurscondities op een selectie van de gedemonstreerde producten!

Je hebt de mogelijkheid om je in te schrijven voor een bezoek in de voormiddag van 9u tot 13u of in de namiddag van 13u tot 16u30. Tussen 12u en 14u serveren wij jullie heerlijke verse pizza.

Schrijf je hier in!

Bezoek ons en laat je verdiepen in onderstaande producten!
 

 

Häfele

Axilo: revolutionair sokkelafstelsysteem

Kom de ins-and-outs te weten van ons revolutionair Axilo sokkelafstelsysteem.

Naar Axilo

Häfele Lighting

Häfele Lighting omvat ons volledig gamma aan Loox, Connect en Nimbus verlichting. Dit assortiment combineert de thema's "licht in de ruimte" en "licht in het meubilair" tot een geïntegreerde en gekoppelde totaalervaring. Kom er alles over te weten.

Naar Häfele Lighting

Häfele Dialock

Neem een kijkje in onze gloednieuwe Häfele Project demobus en ontdek toepassingen voor de hotelbouw en Dialock, het Häfele toegangscontrolesysteem voor deuren, meubels en nog veel meer.

Naar Häfele Dialock

Hawa

Nieuwe Hawa Concepta III

Ook onze partner Hawa tekent present met de gloednieuwe Hawa Concepta III! Nu nog eenvoudiger te installeren en vanaf heden ook met een Push-to-open-versie. Een Hawa specialist geeft je tekst en uitleg bij deze noviteit. Bovendien krijg je een hands-on training in hun splinternieuwe Hawa demobus en kan je het Hawa Junior 100 Acoustics schuifdeurbeslag van dichtbij ervaren.

Naar Hawa Concepta III

Xinnix

Xinnix deursystemen

Liefhebber van minimalistisch design? Dan zijn de deursystemen van Xinnix misschien wel iets voor jou! Dankzij de systemen van Xinnix gaan deuren naadloos op in de wand. Strak en discreet! Xinnix biedt oplossingen voor zowel draai- als schuifdeuren. Benieuwd hoe dit juist in zijn werk gaat? Kom ons dan zeker bezoeken.

Naar Xinnix deursystemen

Lamello

Lamello Clamex S-20, Cabineo X, Classic X en Zeta P2

Last but not least, is ook Lamello van de partij met hun nieuwe meubelverbinders Clamex S-20 en Cabineo X alsook de machines Classic X en Zeta P2. Leer hoe je ze op hun best gebruikt en krijg deskundig advies van een Lamello specialist.

Naar Lamello

Bezoek ons op 24 mei en laat je verbazen!

Schrijf je hier in!