Nieuwe Hawa Concepta III

Ontdek hier alle troeven

Naar Hawa Concepta III 35 Pull links 2,7 m

Naar Hawa Concepta III 35 Pull rechts 2.7 m

Naar Hawa Concepta III 25 Pull links 2,2 m

Naar Hawa Concepta III 25 Pull rechts 2,2 m

Naar Hawa Concepta III 35 Push links 2,7 m

Naar Hawa Concepta III 35 Push rechts 2,7 m

Naar Hawa Concepta III 25 Push links 2,2 m

Naar Hawa Concepta III 25 Push rechts 2,2 m

Met Hawa Concepta III kunnen deuren 90° worden gedraaid en zijwaarts in meubelkorpussen of muuruitsparingen worden geschoven. De achterliggende keukenbladen, droog-/wasmachines, thuiskantoren of garderobekasten kunnen ongehinderd worden gebruikt. De deuren kunnen met een lichte aanraking weer naar buiten worden gehaald en gelijkliggend worden gesloten.

De inhoud van een kast in enkele seconden laten verdwijnen vergt weinig moeite met de Hawa Concepta III technologie. Dit baanbrekende, gepatenteerde systeem met zijn ingenieuze bedieningsondersteuning garandeert een extreem soepel bewegingsverloop.

Vanaf heden is de Hawa Concepta III beschikbaar in twee varianten: de Push-to-open variant (greeploos) en de Pull variant (met grepen). Pas keukens, garderobekasten of zelfs een thuiskantoor aan uw behoeften aan: van halfhoog tot kamerhoog of zelfs inloop. Ongeacht de uitvoering en het ontwerp van de geopende kast: in gesloten toestand is alleen een elegante, gelijkliggende voorkant zichtbaar. Met de nieuw push-to-open variant zijn grepen overbodig: de intelligente technologie met ergonomische bewegingsondersteuning maakt het mogelijk om de deuren met een lichte tik uit de nis te halen en de hele voorkant met een lichte duw te sluiten.

Naar de configurator

Snel gemonteerd, onmiddellijk afgesteld

Eenvoud maakt deel uit van het Hawa Concepta III concept, zoals te zien is tijdens de montage, die bijna net zo eenvoudig en intuïtief is als de bediening. Dankzij het voorgemonteerde beslag bespaar je tijd tijdens de installatie. En alle afstellingen kunnen in een handomdraai worden uitgevoerd via gemakkelijk toegankelijke afstelpunten. Het feit dat de input van zowel gebruikers als interieurontwerpers, planners en fabrikanten rechtstreeks werd meegenomen in de ontwikkeling van de Hawa Concepta III generatie, heeft een positief effect gehad.