Häfele Discoveries met succes gestart

Op nieuwe wegen door de pandemie

Häfele lanceerde met succes zijn digitale showroom “Häfele Discoveries”.
De digitale Häfele showroom zal tot het einde van het jaar online staan.
Bezoekers beleven de hele Häfele-kosmos met al zijn innovaties voor 2021/22 in een verbazingwekkende reële virtuele wereld.

Op ontdekkingsreis in de virtuele showroom

Häfele Discoveries presenteert in een digitale showroom in 16 thema- en productwerelden het volledige Häfele assortiment alsook productreeksen en nieuwe diensten. “We care” is hier het centrale Häfele motto.
De Häfele innovaties zullen tot het einde van het jaar de klok rond te zien zijn in de virtuele showroom.
​​​​​​​“Het digitale Häfele Discoveries-platform doet meer denken aan een computerspel dan aan een virtuele showroom. Het bezoek is spannend en leuk. Je vergeet alles om je heen. Je navigeert gewoon door een planetair universum en laat je inspireren,” meldt een zichtbaar tevreden bezoeker.

Meer leven per m2 en een vuurwerk van productinnovaties

Bezoekers op Häfele Discoveries kunnen zich verheugen op boeiende onderwerpen op het gebied van functionaliteit, verlichting, akoestiek en netwerken, evenals op nieuwe producten in het meubel- en bouwbeslagassortiment. Bovendien wordt er in de belevingswerelden veel inspiratie voor intelligente ruimteoplossingen aangereikt. Om slechts enkele voorbeelden te geven, kan de bezoeker zich onderdompelen in innovatieve keukenensceneringen, slimme woon- en kantoorruimtes en comfortabele caravans met intelligente interieuroplossingen. De toekomstvisies van Häfele kunnen bovendien ook beleefd worden in groots geënsceneerde ‚microliving‘ appartementen en hotels. Je kan de virtuele showroom bezoeken via https://discoveries.hafele.com/nl vanuit de eigen werk- of woonruimte.

Häfele Discoveries innovaties – Producten en services

Loox, Nimbus en Connect – verlichting voor meubels en ruimtes

Er is veel beweging in het verlichtingsassortiment van Häfele door de vorming van slimme netwerken in meubels en ruimtes via een eenvoudig samenspel van hoogwaardige componenten. De producten van de dochteronderneming Nimbus zijn vandaag met Loox5 van Häfele versmolten op het platform van 24 volt. Nieuwe diensten geven een nieuwe impuls aan het thema verlichting in de keuken en andere ruimtes. Häfele wordt zo een allesomvattende “lichtmeubelmaker” die het voor fabrikanten en handelaars gemakkelijk maakt om gewilde meubel-lichtcombinaties te plannen.

Häfele Connect zorgt voor een slimme bediening van verlichting via een app. Häfele-partners uit handel en industrie kunnen gemakkelijk nieuwe zakelijke terreinen ontsluiten, omdat alles holistisch doordacht en eenvoudig te plannen en te implementeren is.

​​​​​​​Häfele verlichtingsexpertise op zijn best. Ruimte- en meubelverlichting groeien samen op het Loox5 24 Volt platform, zeer eenvoudig via plug-and-play in te stellen.​​​​​​​

Complete productgroepen voor schuifdeuren, kleppen en laden

Häfele vervolledigt zijn beslaggamma’s meubelkleppen (Free), schuifdeuren voor meubels en ruimtes (Slido) en laden (bijv. Matrix) met tal van nieuwe producten. Voorbeelden: nieuwe gewichtsklassen voor de kleppen, sluitdemping voor de Slido-draaischuifdeuren, spraakfuncties voor de bediening van het gelijkliggende schuifdeursysteem Slido Flush51 met Alexa en Google. En bovendien nieuwe configurators, onderbouwgeleiders en instelfuncties voor het Matrix-gamma, design schappen voor keukens alsook diverse TopCo-diensten voor complete laden.

​​​​​​​Free space 6.15 maakt de delicate klepbeslagsystemen van Häfele geschikt voor zwaargewichten in de bovenkast.

Häfele Dialock in meubels–Het elektronische sluitsysteem van Häfele

Het gamma elektronische sluitsystemen Dialock van Häfele wordt aangevuld met het nieuwe meubelslot ​​​​EFL 30 met batterijvoeding. Het is de perfecte oplossing voor enkele sluitpunten en mobiele meubels. EFL 30 kan probleemloos in de Dialock-software en in de komende Dialock Manager app geïntegreerd worden en met alle terminals van de 2de Dialock-generatie samenwerken. De batterijen ervan gaan tot twee jaar mee.
Bijkomende voordelen van Dialock in meubels zijn: zeer eenvoudige configuratie via smartphone, snelle plug-and-play-installatie, combinatie van deur- en meubelvergrendeling, onzichtbare inbouw.

​​​​​​​Het Dialock meubelslot EFL 30 met batterijvoeding kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de Dialock software en de Dialock Manager app​​​​​​​

 

“Häfele Discoveries” blijft ook na Interzum nog tot het einde van het jaar gemakkelijk toegankelijk. Bezoekers kunnen nog steeds via videochat contact opnemen met deskundige adviseurs en zo gratis en vrijblijvend de nodige vakkennis opdoen. Zo kan iedereen zich laten inspireren door de innovaties van de sector en deze in het voordeel van zijn bedrijf gebruiken.

Wil je al deze Häfele innovaties toch in levenden lijve zien? Dan nodigen we jou van harte uit op Prowood, want deze gaat dit jaar fysiek door. En ook Häfele is van de partij. De zevende editie van de vakbeurs vindt van
17 t.e.m. 21 oktober 2021 plaats in Flanders Expo. De beurs telt 140 standhouders en is internationaal trefpunt voor de sectoren houtbewerking, meubelbouw en interieurafwerking. Meer weten? Schrijf je dan in op onze newsletter of hou onze website in de gaten.