Ga probleemloos van start!

Een korte inleiding tot een efficiënt gebruik van de site ...

Zich als klant aanmelden

Klik vervolgens op "Login" bovenaan rechts in de navigatielijst. Daarop volgend kan u in het venster dat opent uw klantnummer en wachtwoord ingeven. Indien u nog geen klant bent, kan u zich hier registreren voor onze online-shop.

Als u zich als medegebruiker wenst aan te melden, vinkt u het vakje "Login als medegebruiker" aan en vult u tevens uw gebruikersnaam in.

Nu klikt u op "Login" en dan kan u als aangemelde klant o.a. onze prijzen raadplegen en bestellingen plaatsen.

Mijn account

Nadat u zich met uw gegevens heeft aangemeld, komt u direct op de "Mijn account" pagina. Hier krijgt u een overzicht van uw verlanglijst, openstaande bestellingen alsook verdere persoonlijke documenten. Via de  linkernavigatiemenu kan u navigeren naar de volgende onderdelen van uw account:

• Verlanglijst
  • Openstaande bestellingen
  • Downloads
  • Artikelgegevens opvragen
  • Gebruikersbeheer
  • Mijn profiel
  • Adressen

Aanmaken van een nieuwe gebruiker

Nadat u zich heeft aangemeld, kan u meerdere gebruikers (medegebruikers) voor uw account aanmaken. Deze medegebruikers hebben de mogelijkheid om zich via uw account aan te melden. U kan de rechten van deze medegebruikers echter beperken.

Om een nieuwe gebruiker aan te maken, klikt u het onderdeel "Gebruikersbeheer" aan onder "mijn account". Vervolgens klikt u op het icoon "nieuwe gebruiker".

U komt dan terecht op het formulier om nieuwe gebruikers aan te maken. Hierop heeft u de mogelijkheid om een gebruikersnaam in te geven, een wachtwoord te kiezen en rechten toe te kennen. U kan op deze manier zoveel gebruikers aanmaken als u wenst. Zie dat de nieuwe gebruiker zijn/haar login-gegevens zeker ontvangt daar er geen automatsische e-mail wordt verstuurd.