Stockopruiming

Geniet van uitzonderlijke kortingen op Hawa Folding Concepta 25, Häfele Slido F-Park72 50A, onzichtbare Häfele deurscharnieren en Häfele Minifix.

Slido F-Park72 50A.

Waar woonzones versmelten, in kantoren of in kleinere appartementen is Slido F-Park72 de ideale oplossing. De keukenunit verdwijnt bijv. achter een stijlvol en bij de woonstijl passend paneel, zodra deze niet meer gebruikt wordt. In geopende toestand worden de deuren onzichtbaar in "nissen" aan de zijden van het meubel opgeborgen. De montage is uiterst eenvoudig dankzij de voormontage en eenvoudige installatiestappen.
Het voorgemonteerde beslag kan eenvoudig en snel worden gemonteerd – door het op de betreffende kastzijde te schroeven.

Slido F-Park72 50A bestellen

Hawa Folding Concepta 25.

Het HAWA Folding Concepta 25-systeem laat toe om perfect uitgelijnde kastfronten volledig te openen. Dankzij dit systeem kunnen twee houten deuren samengevouwd worden en in de zijwand van meubel of in een wandnis weggeschoven worden.
Dit vouwinschuifdeurbeslag biedt een grote flexibiliteit op het vlak van constructie en inrichting. Het is mogelijk om plafondhoge constructies te realiseren. Dit concept voorziet in twee montageoplossingen: enerzijds met bodemprofiel, anderzijds zonder de onderste geleider.

Hawa Folding Concepta 25 bestellen

Onzichtbare deurscharnier voor stompe binnendeuren tot 60 kg.

Het onzichtbaar scharnier van Häfele is 3D-regelbaar en geschikt voor houten frames of binnendeuren. Daarnaast beschikken deze scharnieren over een automatisch sluitingssysteem bij een openingshoek van minder dan 90°. De scharnieren zijn geschikt voor houten frames en houten binnendeuren. Verder beschikt het scharnier over een regelbare sluitsnelheid en is de eindaanslag instelbaar.

Onzichtbaar scharnier bestellen

Huis, Häfele Minifix® 12, zink-aluminiumlegering, zonder afdekrand, voor houtdikte vanaf 12 mm

Het Häfele Minifix systeem is al jaren een bekend product in de meubelindustrie. In combinatie met de Minifix verbindingsbouten is een stevige montage gegarandeerd! Ook bij het herhaaldelijk losmaken en aandraaien blijft de stabiele verbinding gegarandeerd. Opgelet: de aangeboden Minifix verbinders zijn enkel geschikt voor plaatmateriaal van 12 mm dikte.

Minifix verbinder bestellen

Verbindingsbout, M300, systeem Minifix®, voor boorgat-Ø 5 mm,
met boutkop Ø 6,5 mm
 


 

Verbindingsbout Minifix boormaat B 24 mm bestellen

Verbindingsbout Minifix boormaat B 34 mm bestellen