Succesvolle editie voor Häfele op Prowood 2018


Wij kijken met tevredenheid terug naar een geslaagde Prowood editie 2018 in Flanders Expo te Gent, de beurs bij uitstek voor alle schrijnwerkers, meubel- en interieurbouwers, designers en beslagleveranciers. Deze editie legde Häfele de nadruk op ‘ Easiness’, Smart Home en ‘ Meer leven per m 2 ’. Natuurlijk stond ook dit jaar het contact met onze klanten opnieuw op nummer één.


 

Onze H äfele Finetta Flatfront M-35 Top oogstte bijzonder veel bijval. Mede omdat het schuifdeurbeslag voor gelijkliggende deuren geen ondergeleiding nodig heeft en waardoor het de schuifdeur schijnbaar laat ‘zweven’. Bovendien zijn er deurbreedtes tot wel 1,5 meter mogelijk. Het beslag is in heel wat configuraties te bestellen en vanzelfsprekend is er ook een ge ïntegreerde demping bij het openen en sluiten.


Daarnaast werd het uiterst handige sokkelafstelsysteem Axilo extra in de kijker gezet. Op onze stand kon elke bezoeker zelf het gebruiksgemak van dit afstelgereedschap uittesten. Elke installateur weet hoe moeilijk het is om een meubel vooral via de achterste sokkelvoet te nivelleren. Het nieuwe sokkelafstelsysteem van H äfele maakt hier komaf mee. De afstelling gebeurt ergonomisch en rugvriendelijk vanaf de voorzijde zonder de waterpas uit het oog te verliezen. Resultaat: mega-tijdswinst en een grote tevredenheid bij zowel de installateur als de eindklant!

Vele bezoekers staken ook hun licht op bij onze adviseurs over het H äfele Loox LED-verlichtingssysteem en zijn omvangrijke assortiment aan plug & play toebehoren. Häfele geeft een nieuwe dimensie aan meubels en laat de werelden van licht, sound en connectiviteit moeiteloos samenvloeien. Met het nieuwere Häfele Connect ligt een Smart Home eindelijk binnen ieders bereik. Dankzij de BLE (Bluetooth Low Energy)-Box kunnen Loox-meubelverlichting en specifiek Häfele e-drive en tv-liftbeslag eenvoudig met de Connect app op je smartphone of tablet bediend worden. Häfele slaat hiermee 2 vliegen in 1 klap; het Loox gamma is niet alleen ‘Easiness’ vanwege het plug-and-play karakter maar is nu ook ‘Smart’ door Bluetooth-connectiviteit en de Connect app.

Bovendien pakte Häfele uit met het H ä fele Free klepbeslag met e-drive en ingebouwde verlichting.De klep opent en sluit met een simpele druk op het front, ongeacht de frontafmetingen. Combineer dit eenvoudigweg met H äfele Loox verlichting en geef zo je meubel extra cachet! Opmerkelijk in de wereld van het meubelbeslag.

Blikvanger op onze stand was ook het H äfele sofa-opklapbed. Tover eenvoudig een sofa om in een tweepersoonsbed dankzij dit beslag. Häfele komt met een ruimtebesparende oplossing op de proppen om zowel een sofa als een tweepersoonsbed te combineren volgens onze leuze “Meer leven per m 2”. Ideaal te gebruiken in studentenhuizen, hotels en studio’s of gewoonweg als logeerbed.

De H ä fele badkamerspiegel was een streling voor de zintuigen en trok alle aandacht van de bezoekers. Licht, spiegelverwarming en geluid vervat in één product? Het kan dankzij de H äfele badkamerspiegel. Deze spiegel combineert make-upverlichting, verlichting van de ruimte, sfeerverlichting, spiegelverwarming en soundsysteem. De functies worden via touch op de spiegel bediend. Het soundsysteem is ook met de smartphone te besturen.

Als kers op de taart konden de bezoekers ook al een glimp opvangen van onze spiksplinternieuwe catalogus Meubelbeslag Techniek 2018 . Deze klepper van formaat met 18.000 artikels gebundeld in 2.100 pagina s is het bekendste naslagwerk voor beslagtechniek en de wereldwijde referentie voor meubelbeslag.

We kunnen terugblikken op een zeer succesvolle editie waarvoor van harte dank aan al onze bezoekers. Dankzij jullie waardevolle reacties, willen wij onze klantenservice nog verder verbeteren.