Afspraak in de HÄFELE LOOX BUS.

Heb jij de Häfele Loox Bus al gespot? In oktober gaat de impressionante Bus op tour om je eigenhandig kennis te laten maken met het LED-verlichtingassortiment van Häfele! We tonen je hoe het werkt en welke voordelen dit voor jou kan bieden. Ben je al benieuwd naar het assortiment? Neem alvast een kijkje in onze webshop

Häfele heeft voor haar demotours een luxe-bestelwagen omgebouwd en uitgerust met talloze Loox-innovaties. Zo kunnen klanten en geïnteresseerden op verschillende locaties in België de fascinerende Loox-producten en hun uitgebreide mogelijkheden zelf ontdekken.

Loox5, Häfeles vijfde generatie van LED-verlichting, is nu krachtiger dan ooit! Licht in meubels is niet langer een onbetaalbare luxe-optie, maar eerder de norm voor een functioneel meubel. Loox5 kan in de meest uiteenlopende woonsituaties van keuken over badkamer tot living worden gebruikt. Lichtprestaties behoren tot de top van de industrie. Bediening bestaat in vele vormen en is kinderspel, net zoals de plug-and-playmontage.
Dankzij de hoge CRI-prestaties is Loox5 ook een topkeuze voor omgevingen waar kleurnauwkeurigheid belangrijk is, zoals winkeldisplays of galerijen.