Häfele blikvangers op Architect@Work 2017!

Inspiratie en innovatie exclusief voor architecten, interieurarchitecten en voorschrijvers.

Op donderdag 27 en vrijdag 28 april 2017 vindt de achtste editie van Architect@Work plaats in Kortrijk Xpo. In tegenstelling tot de vorige edities zal Häfele Belgium haar productinnovaties dit jaar niet op één maar op twee standen voorstellen aan de talrijke bezoekers.

Häfele Belgium bouwt op haar standen verder op de aloude succesformule: een duidelijke focus op nieuwe en vernieuwende materialen, toepassingen en services garanderen de bezoeker een kwalitatief hoogstaand bezoek. In 2015 verwelkomden we maar liefst honderden bezoekers uit verschillende vakgebieden op onze stand. De blikvangers dit jaar zijn "Smart Entrance - Touch to open" en "Dialock in Slido Wall".

Smart Entrance - Touch to open

Smart Entrance – Touch to open verandert de manier waarop u een ruimte betreedt. „Touch to open“ betekent dat u de Smart Entrance greep enkel hoeft aan te raken om het Smart Entrance slot te bedienen en de deur te openen. Voor architecten met minimalistische ontwerpvisie, is Smart Entrance de eerste oplossing om deuren te openen die visueel, haptisch en functioneel overtuigend is.


Smart Entrance - Touch to open.

Smart Entrance grepen onderscheiden zich door hun duidelijke geometrische vormen. Ze laten geen bewegende en mechanische onderdelen zien en zijn vlak op het deurblad geplaatst. De SE greep en het SE slot vormen een geheel. Het slot werkt op batterijen en is met een magnetische dagschoot uitgerust. Het wordt geactiveerd door de SE greep aan te raken, zowel bij het openen als het sluiten van de deur. De technologie Smart Entrance − Touch to open is geschikt voor opbouwtoepassingen maar kan ook ingebouwd worden in stompe houten binnendeuren.

Dialock in Slido Wall

Door het Dialock systeem te integreren op de mobiele wanden van Slido, kan elke deur/wand in een mobiele wand geopend worden met een elektronische keycard die zelf deel uitmaakt van een elektronisch toegangscontrolesysteem. Alle types van mobiele wanden, hetzij uit hout, glas of andere materialen, brandwerend of geluidsisolerend, die op een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier ruimtes kunnen vergroten of verkleinen, kunnen door middel van een elektronische keycard worden geopend.


Voorbeeld Slido Wall

Slido Wall maakt het mogelijk om in een handomdraai een grote ruimte in kleinere eenheden onder te verdelen. Dankzij onze uitgebreide ervaring inzake lagertechniek en de loopeigenschappen van diverse materialen kunnen wij voor gelijk welke toepassing hoogwaardige, sterke rail- en loopwagensystemen aanbieden, die bovendien eenvoudig te bedienen zijn (geen struikelgevaar door ondergeleiders op de vloer). Twee typische kenmerken van Slido Wall wanden zijn hun stabiliteit en perfecte geluidsisolatie. Het spilmechanisme en de geluidsafdichtingen zorgen ervoor dat de verschillende panelen goed op hun plaats gehouden worden tussen de vloer en rail.  De stapelmogelijkheden voor de wanden zijn hierbij nagenoeg onbeperkt.

Onze producten helpen de verbeelding van designers te stimuleren. Dat is zeker het geval als het erop aankomt om flexibele, ruimtebesparende oplossingen te ontwikkelen voor hotels, vergader- en congrescentra, scholen, restaurants, winkelcentra en commerciële gebouwen. Onze sterkte is dat we maatwerk kunnen leveren. De serie Slido Wall 550-Z is hier het bewijs van, met schuifwanden die duurzaam en zeer gebruiksvriendelijk zijn. Naast onze standaardmodellen Slido Wall 550-Z bieden we nog tal van andere mogelijkheden aan, die een voor een functioneel en indien gewenst brandwerend zijn. Het design kan hierbij naadloos op uw project afgestemd worden.

Als u bijvoorbeeld een ruimte wilt onderverdelen zonder in te boeten aan geluidsisolatie en transparantie is onze jongste model Slido Wall 350-T de beste oplossing.

Iedere vierkante meter van de onder te verdelen ruimte kan hierbij efficiënt benut worden. We bieden duurzame en snel uitvoerbare oplossingen aan voor elke werk- of ontmoetingsruimte. Uiteraard kunnen we u hierbij optimaal ondersteunen, niet alleen tijdens de ontwerp- en bouwfase maar ook achteraf.


Sfeerfoto A@W editie 2015

Op onze standen kan u deze innovaties van dichtbij bekijken en ervaren. We zijn ervan overtuigd dat zij een meerwaarde kunnen betekenen bij het realiseren van al uw projecten. Onze technische specialisten kijken vol verwachting uit naar uw bezoek op onze Häfele standen.