Geef uw hotelproject vorm met de nieuwe Häfele Hotelassortiment brochure.

Van inkomdeur tot badkameraccessoires.

Met onze gloednieuwe Häfele Hotelassortiment brochure bieden wij talrijke oplossingen voor hoteliers. Bij het ontwerpen van een hotelkamer speelt consistentie in het design, hoe klein het detail ook, een fundamentele rol. Consistent in vormen en oppervlakken. Van de inkomdeur tot het badkamer-accessoire. Aangepast aan het individuele designconcept. Daardoor komt de hotelkamer in elke dimensie als stilistische eenheid en als een sfeervol afgerond geheel over. Tegelijkertijd zorgt het volledige Häfele Hotelassortiment voor meer efficiëntie en transparantie bij de aankoop dankzij één toeleverancier. Bovendien zijn, door de wereldwijde beschikbaarheid van het volledige assortiment, transcontinentale hotelconcepten altijd probleemloos en snel te verwezenlijken.

 

Het Häfele Hotelassortiment is zo ontwikkeld dat het in bijna elk design naadloos geïntegreerd kan worden. De internationale hotelspecialisten van Häfele hebben op basis van internationale trends een designmatrix ontwikkeld waarmee verschillende designconcepten harmonieus vervolledigd kunnen worden. Van modern tot tijdloos. Van standaard tot luxe. Het productgamma met de twee klassieke basisvormen - rond en hoekig - is telkens in vier actuele standaardoppervlakken (grafietzwart, messingkleurig gepolijst, verchroomd gepolijst en rvs mat) beschikbaar. Dit garandeert één vormtaal van de meest uiteenlopende concepten en ontwerpen. Zonder enige moeite voor de ontwerper, de verwerker en de aankoper.

Een ruimte wordt meestal onbewust in haar totaliteit bekeken. Daarom omvat het Häfele Hotelassortiment vele beslagoplossingen, maar ook functionele interieuraccessoires die als één geheel tot hun recht komen in de ruimte. In alle zones en domeinen. In plaats van een groot aantal aan uitrustingsdetails van verschillende producenten verwacht de gast een afgestemd productgamma dat de indruk van de ruimte harmonieus versterkt en tegelijkertijd het aankoopproces extreem vereenvoudigt.