Startpagina     Over Häfele    Sterke merken       Blum Merivobox

Blum Merivobox

Het was nog nooit zo eenvoudig om een veelheid aan producten aan te bieden. Een echt platform maakt het mogelijk om (front)lades voor alle vereisten uiterst eenvoudig te verwerken en te monteren.

De karakteristieke look met duidelijke lijnen en een unieke vormentaal maken de MERIVOBOX onmiskenbaar. De accentlijn zorgt voor een fascinerende lichtbreking op de ladezijwand.

 

Naar de producten

 


Platform

Blum Merivobox

Met slechts enkele componenten creëert u een breed spectrum. En tegelijkertijd verloopt uw productie efficiënter! Veelzijdig en toch zo eenvoudig.

Eén ladezijkant – veel mogelijkheden

De ladezijkant vormt het kader voor de inhoud. Dankzij de geïntegreerde systeeminterface kunt u verschillende opbouwmogelijkheden gebruiken: MERIVOBOX modular met reling, met BOXCOVER of afgesloten met de metalen BOXCAP. Differentiëringen voor uw klanten worden zo een fluitje van een cent.

 

Eén front voor alles

Dezelfde boorposities en dezelfde fronthouder volstaan om uw hele programma met MERIVOBOX te verwezenlijken. Eén front voor alle lades en één front voor alle frontladevarianten. Een overtuigend argument voor een snellere verwerking.

 

Corpusprofiel als basis van het platform

Met slechts één schroefpositie in hoogte en diepte voor alle toepassingen – met BLUMOTION, SERVO-DRIVE,
TIP-ON BLUMOTION of zijdelingse stabilisatie, of als binnenlade. Boor het corpus heel eenvoudig altijd
op dezelfde manier en beslis daarna welke oplossing u wilt implementeren.


Design

Blum Merivobox Design

MERIVOBOX wordt gekenmerkt door rechte lijnen en een uitgekiende vormentaal. Maak afwisselende en onmiskenbare meubels! Minimalistisch ontmoet karakteristiek.

Metalen componenten en een doorlopend kleurenconcept zorgen voor een eersteklas look, geheel zonder kunststof componenten, nu ook bij de variant met reling.


Functie

Blum Merivobox Funktion

MERIVOBOX overtuigt uw klanten een meubelleven lang. Het volledig nieuw ontwikkelde geleiderconcept zorgt voor een uitstekende loopsnelheid en hoge belastbaarheid. Gelijkmatig en stabiel.

Rust de MERIVOBOX flexibel met bewegingstechnologieën en zijdelingse stabilisatie uit, ook op een later tijdstip in het productieproces. De toestand, leeg of volledig beladen, doet er niet toe: eenmaal ingesteld blijft het voegbeeld stabiel en de look intact.


Verwerking

Blum Merivobox Verarbeitung

Een doordacht concept: welke variant u ook kiest, de verwerkingsstappen zijn altijd eenvoudig, de instellingen altijd hetzelfde. Produceer eenvoudig met precieze resultaten.

Hoekafstelling

De fronthoek kunt u in een handomdraai optimaal instellen, ongeacht welke ladezijwand-hoogte u gebruikt.

 

Snelle, veilige (de)montage van het front

Hang het front dankzij de vasthoudpositie gemakkelijk in, zelfs bij een reeds ingehangen lade. Ook zeer brede fronten kunnen moeiteloos worden gedemonteerd, zelfs door afzonderlijke personen.

 

 


Blum Merivobox in de online shop


Interesse?

Ontdek dan nu Blum Merivobox in de online shop en bestel.

 

Naar de producten