Klepcomfort in elke stand

Optimale benutting van de ruimte, fluisterzachte demping, perfecte afstemming op elk front: wij leveren u precies het klepscharnier of het scharniersysteem dat naadloos aansluit op uw producten en processen - indien gewenst ook met toegangsbeveiliging of met elektrische aandrijving.

Häfele Free space

Highlight in het Free klepbeslagassortiment

Ontdek nu Häfele Free space

Uw voordelen:

  • Zeer flexibele productielijnen in de Häfele fabrieken in Berlijn en Boedapest
  • Speciaal variantenbeheer voor een optimale aanpassing aan productie- en bewerkingsprocessen
  • Oplossingen voor grote productie en voor exclusieve kleine series
  • Uiterst moderne logistiek met individuele leveringsaantallen en verpakkingen

Het Häfele Free klepbeslagassortiment

 

 

Met de Free familie ontwikkelt Häfele haar expertise, die in de loop der jaren is gegroeid, verder. Aan onze kwaliteitseisen kon alleen worden voldaan met een eigen ontwikkeling, het Häfele Free klepbeslagassortiment. 


Lichter:

Minimale inspanning vereist voor het openen. Zelfs zware kleppen tot 15 kg kunnen zo licht als een veertje worden bediend. Soepel lopende en sluitende werking.


Slanker:

Intelligente klinematica en geoptimaliseerde bewegingsgeometrie van de beslagonderdelen maken smalle en meer sobere vormen mogelijk – en dus moderne, kleinere designoplossingen.


Eenvoudiger:

Zeer snelle en efficiënte montage. Stiften en voorgemonteerde euroschroeven maken de montage met één hand mogelijk.

Ontdek de Häfele services voor uw verkoopondersteuning

Wij bieden u een uitgebreide service, zodat u uw klanten het best mogelijke advies kunt geven over het Häfele Free klepbeslagassortiment. Configureer uw meubels snel en eenvoudig met de klepbeslag configurator (enkel mogelijk na login met Häfele klantnummer en pincode).