SICAM 2016: Häfele pakt uit!

Inspiratie voor schuifdeuren, kleppen en verlichting
De SICAM-beurs in Pordenone (Italië) is voor Häfele het belangrijkste internationale treffen voorafgaand aan de Interzum-beurs in Keulen. Häfele levert op de SICAM-beurs bewijs van haar hoge productiviteit en profileert zich vooral als innovator en leider op vlak van dienstverlening aan een publiek overwegend afkomstig uit de meubelindustrie. Verschillende nieuwigheden kunnen ter plaatse getest en ervaren worden door de bezoekers. Producten uit eigen ontwikkeling en productie staan in het middelpunt: het Free-klepbeslagassortiment met het budgetvriendelijke "Free flap H 1.5", schuifdeurbeslag voor meubels, zoals de "Classic VF 70 A", de "Classic 35 VF S" en "Classic 50 VF S" maar ook de trendthema’s: licht en "sound" in het meubel.
De 360°-competentie maakt het mogelijk om innovatieve beslagtechnieken tot stand te brengen die naadloos aansluiten bij de ontwikkeling, productie en logistiek van de meubelindustrie. Ze beantwoorden aan de noden van de eindgebruiker qua eenvoud en dragen „German Quality“ in zich.
 

Hightech voor de meubelkleppen
Het klepbeslag Free flap H 1.5 trekt de aandacht met een vernieuwende mix van materialen. Het technisch vernuft, de efficiënte verwerkingsmogelijkheden en het aantrekkelijk design vormen een harmonieus geheel.
Het modulaire Free-klepbeslag, nu ook beschikbaar met elektrische aandrijving, laat alle openingstypes toe.
 

Schaalbaarheid en modulariteit – Schuifdeurbeslag Slido-Classic
Slido omvat het uitgebreide gamma voor houten en glazen schuifdeuren of aluminium kaderdeuren. Het reeds gekende systeem "Slido Classic 70 VF A" werd uitgebreid met de nieuwe Vorfront-systemen „Slido Classic 35 VF S“ en „Slido Classic 50 VF S“. De modulaire opbouw- en upgrademogelijkheden bieden voordelen in de gehele procesketen. Daarenboven worden ook twee ingenieuze Fluid-dempingssystemen aan de bezoeker voorgesteld.
 

Loox LED: licht en sound, de nieuwe meubeldimensie
De derde generatie led-verlichting van Loox vormt de basis voor de voorstelling van innovatieve combinaties van licht en "sound" in het meubel. Een eenvoudige gereedschapsloze montage en comfortabele bediening staan centraal.
De modulaire, internationaal gecertificeerde "Loox LED 2025"-lampen kunnen zowel in werk- als leefruimtes worden geïntegreerd. Alle componenten zijn voorzien van plug-and-play-aansluitingen.
In- en opbouwringen zijn, op vraag van de klant, verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en materialen.
 

Meer leven per vierkante meter – Vooruit denken.
Als antwoord op de stijgende vastgoedprijzen luidt het motto „Vooruit denken.“ voor „Meer leven per vierkante meter“. De nieuwe producten uit het iXconnect-verbinderprogramma en het elektronisch sluitsysteem Dialock dragen hiertoe hun steentje bij.