Preview Prowood 2021

Steeds sterkere huismerken - Digitalisatie

​​​​​​​

Eindelijk terug échte beurzen, eindelijk terug face-to-face ontmoetingen en werkelijke belevenissen! Prowood 2021 belooft een herademing te zijn voor talloze sectoren die ergens affiniteit hebben met hout, en natuurlijk zal Häfele daarop niet ontbreken. Häfele - wereldspeler op het vlak van meubelbeslag- is van 17 t.e.m. 21 oktober 2021 opnieuw van de partij; stand 4331 in Hal 4 van Flanders Expo te Gent, België

De vijfde generatie van ons eigen plug-and-play verlichtingssysteem Loox5, biedt anno 2021 een uiterst breed pallet aan performante oplossingen, gaande van bescheiden oriëntatieverlichting tot diverse soorten functionele werkverlichting. Häfele Connect Mesh koppelt deze verlichtingscomponenten en zorgt ervoor dat ze draadloos met elkaar kunnen communiceren. De bijhorende app is -naast draadloze schakelaars- de meest gekozen bediening; alles is te beheren vanuit je luie zetel. De LED-lampen en/of -strips kunnen afzonderlijk worden geschakeld, gedimd of gewijzigd (bv. bij multiwit of RGB). Tegelijkertijd kunnen verschillende verlichtingsscenario's worden geconfigureerd en opgeroepen. Ook de ombouw van - of integratie in- de bestaande ruimte- verlichting is sinds dit jaar kinderspel met Häfele Loox5. Kom dus gerust experimenteren op de Häfele stand!

 



Slido F-Flush 51 is ons eigen gelijkliggende schuifdeurbeslag voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het uitgebreide systeem met geïntegreerde demping en een modulair bouwpakket laat voor de liefhebbers van puristisch design niets te wensen over; met aluminium kaders, elektrische aandrijving en vele accessoires. Optioneel is de Slido F-Flush 51 er ook met een draadloze sensor, die het elektrisch openen en sluiten door een contactloze handbeweging mogelijk maakt – compatibel met Smart-Home-spraakbesturingssystemen. Het systeem kan je tijdens Prowood komen ontdekken.

​​​​​​​

Ook op vlak van elektronische sluitsystemen komt Häfele met enkele nieuwigheden op de proppen.
Het nieuwe meubelslot Dialock EFL30 met batterijvoeding is de perfecte oplossing voor enkele sluitpunten en mobiele meubels. EFL 30 kan probleemloos in de Dialock-software en vanaf heden ook in de Dialock Manager app geïntegreerd worden en met alle terminals van de 2de Dialock-generatie samenwerken. De batterijen ervan gaan tot twee jaar mee en bieden dus lange bedrijfszekerheid. Te zien bij Häfele in Hal 4.

​​​​​​​

Topkwaliteit! Het nieuwe Häfele Metalla 510 scharnier combineert premium kwaliteit met veelzijdigheid. Verkrijgbaar in alle standaard boormaten, met handmatige hoogte-, zij- en diepteverstelling bij een openingshoek van 105 graden en leverbaar met of zonder instelbare demping. Kom deze scharnier van dichtbij ervaren en testen op onze Prowood stand.

​​​​​​​

Het thuiswerkbureau Jobtisch van Häfele is de optimale oplossing voor het thuiskantoor, dat zowel qua vormgeving als ook functioneel in elke woonomgeving past en tegelijkertijd je gezondheid ondersteunt. Staand werken ontlast de rug en maakt thuiswerken lichter. Het basispakket omvat de elektrisch in hoogte verstelbare tafel met meerdere stopcontacten, een onderbouwlade en een magneetwand inclusief magneten. En dit alles wordt volledig voorgemonteerd aan huis geleverd!

​​​​​​​

Häfele AluSplash® is het innovatieve, naadloze spatwandpaneel op basis van aluminium met een onderhoudsvriendelijk oppervlak in een glanzende glaslook of een matte structuur. Het uitgebreide moderne kleurengamma biedt een stijlvolle en voordelige oplossing voor nieuwbouw, renovatie of herinrichting van keukens en is ook perfect geschikt voor het bekleden van bestaande tegelwanden.

​​​​​​​
Naast deze eyecatchers ontdek je ook nog bij Häfele de laatste ontwikkelingen voor de succesvolle modulaire rekkensystemen Häfele Dresscode / Versatile. Ook zie je er de nieuwste designtrends gereflecteerd in de Häfele H21-grepencollectie waarmee je je sterk doordachte meubelontwerp ook de finishing touch geeft.

​​​​​​​