Nieuwe Loox brochure:
Generation 3S mét Häfele Connect en tal van productinnovaties.

Häfele Connect, BLE-box, praktische inbouw- en opbouwoplossingen, eenvoudige montage LED-strips...

  Onze vernieuwde Loox brochure is een ware verademing voor de LED-liefhebbers. Naast tal van productinnovaties in het 12 V- en 24 V-systeem geeft deze brochure een duidelijke kijk op het gloednieuwe assortiment onder de noemer "Generation 3S" mét Häfele Connect systeem waarmee u moeiteloos en intuïtief meubelverlichting en elektrisch aangedreven beslag kan bedienen met behulp van een gebruiksvriendelijke app via uw smartphone of tablet. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is de gratis Häfele Connect App te downloaden voor IOS of Android.


Ook het gamma van de Loox toebehoren kent een aanzienlijke uitbreiding. Naast een inductief oplaadstation en modulaire USB-oplaadstations voor smartphones werden ook diverse soundsystems opgenomen die via bluetooth worden bediend. 

Verder is er in deze brochure ook meer aandacht besteed aan de verwerking en montage van LED-(silicone)strips en de zichtbaarheid van LED-punten. Via gedetailleerde tabellen en praktische tips kan er niks misgaan bij de montage en keuze van materialen. 

> Catalogi & Brochures