Nabeschouwing Holz-Handwerk 2018

De toekomst beleven – klantenbinding verhogen

Häfele is traditiegetrouw een vaste waarde op de Holz-Handwerk beurs in Nürnberg. Op onze beursstand legden wij de focus op partnerschap met klanten, openden we deuren naar Smart Home en Micro Living en showden we een reeks nieuwe producten. Op deze manier maakt Häfele de digitalisering binnen de meubelwereld voor de schijnwerker en interieurbouwer toegankelijker en biedt hen een inspirerende kijk op de toekomst. De innovaties werden tijdens live demonstraties voorgesteld en konden tegelijkertijd uitgetest worden. Maar wat zou dit alles nog zijn zonder het uitstekende dienstverleningsaanbod waarover de bezoeker zich eveneens uitvoerig kon informeren?

 

Lades, klepbeslag, praktische bergruimtes, next generation keukens, allemaal doordrongen van Häfele’s knowhow. Verlichting en geluid in interieurbouw zijn hedendaagse topics waarvan Häfele een succesformule heeft gemaakt. De nieuwste generaties hiervan waren op onze beursstand tijdens live demonstraties te ontdekken.

 

De producthighlights

Het sokkelverstelsysteem Axilo, het verstelgereedschap voor de corpusnivellering, is een uiterst handige uitvinding. Elke installateur weet hoe moeilijk het is om een meubel vooral via de achterste sokkelvoet te nivelleren. Het nieuwe sokkelverstelsysteem van Häfele maakt hier komaf mee. De afstelling gebeurt ergonomisch en rugvriendelijk vanaf de voorzijde zonder de waterpas uit het oog te verliezen.

 

 

Het Häfele Loox LED-verlichtingssyteem en zijn omvangrijke assortiment aan sound- en entertainmentcomponenten laten de werelden van licht, sound en Smart Home moeiteloos samenvloeien. Met Häfele Connect ligt een Smart Home binnen ieders bereik. Dankzij de BLE (Bluetooth Low Energy)-Box kunnen meubelverlichting en elektronisch beslag eenvoudig met een app via smartphone of tablet bediend worden.

 

 

Met Easy Storage, het nieuwe kastuitrustingssysteem, schep je orde en structuur in je opbergruimte. In een handomdraai monteer en configureer je alles zonder gereedschap. Hiermee won Häfele de Interzum Award 2017. Easy Storage overtuigt met een doordacht systeem om kasten aan de individuele behoeften van de gebruiker modulair aan te passen. Uittrekframe, lade voor make-up, uittrekbare garderobe en nog veel meer: alles is als één geheel op elkaar afgestemd. Het Easy Storage snelspandragersysteem laat toe om alles zonder gereedschap te monteren: inpluggen, omklappen en klaar! Zo ontstaan nieuwe meubelconcepten voor nieuwe woonstijlen.

 

 

Het ergonomische Officys tafelonderstelsysteem zorgt voor een perfecte werkhouding of je nu zit of staat. Dit individueel modulaire systeem biedt een interessant bouwpakket om jouw werkplaats naar een modern bureau om te toveren. Het is het enigste op de markt waarbij bureaublad en bureaubladtoebehoren met één druk op de knop in hoogte versteld kunnen worden. Zo blijft alles comfortabel binnen handbereik zowel zittend als staand.

 

 

We snakken toch allemaal naar zuivere, verse en geurloze lucht in onze keuken, woon- en werkruimte? Met de nieuwe PurePlasma luchtreiniger van Häfele wordt de lucht in de volledige ruimte gereinigd. De filter wordt eenvoudig achter de motor van de afzuigkap geplaatst.

 

 

Licht, spiegelverwarming en geluid vervat in één product? De Häfele badkamerspiegel maakt dit mogelijk. Deze spiegel combineert make-upverlichting, verlichting van de ruimte, sfeerverlichting, spiegelverwarming en soundsysteem. De functies worden via touch op de spiegel bediend. Het soundsysteem is ook met de smartphone te besturen.

 

Häfele is met zijn meubelgrepen een vaste waarde op de markt. De nieuwe meubelgreep collectie H17 valt door functionaliteit, design en trendy oppervlakken (van rvs tot koper) bijzonder in de smaak. Zelfs voor een variant in vintage stijl ben je bij Häfele aan het juiste adres.

 

De Häfele-stand was ook dit keer weer ontmoetingspunt en innovatieve marktplaats voor de branche.Heeft u vragen of toekomstige projecten? Aarzel niet om ons te contacteren.