Häfele maatregelen rondom het Corona-virus

Het zijn voor iedereen onzekere tijden. Wij willen u graag informeren over hoe Häfele omgaat met de uitdagingen als gevolg van het Corona-virus.

De gezondheid van onze werknemers en onze dienstverlening aan u zijn onze hoogste prioriteiten. Om die veilig te kunnen stellen, hebben we intern meerdere maatregelen genomen in lijn met de laatste richtlijnen van de Belgische overheid. Zo werkt een deel van onze medewerkers van thuis, worden alle hygiënische regels streng toegepast en is er tijdelijk geen bezoek meer toegelaten in onze gebouwen.

Normaal bereikbaar
Onze service en bereikbaarheid blijven dezelfde zoals u ze van ons gewend bent. Onze binnendienst is via e-mail gewoon bereikbaar op de normale openingsuren. Telefonisch hebben we één en ander gecentraliseerd. U kan nog steeds bellen op de gekende nummers; u wordt zeker geholpen.
Uw regioverantwoordelijke zal u tijdelijk niet meer fysisch bezoeken, maar kan op afstand al uw vragen beantwoorden. Ook zij zijn te bereiken via e-mail en telefonie.

Voldoende voorraad
Voorlopig is er nog ruim voldoende voorraad en kunnen we uw bestellingen zonder problemen uitleveren. De kans bestaat dat door alle nationale en internationale maatregelen het transport van uw bestelling vertraging oploopt. We zullen er alles aan doen om eventuele vertragingen in leveringen tot een minimum te beperken. 

Wees voorzichtig en blijf gezond! 
Samen met u hopen we dat deze crisis zich snel afbouwt. In tussentijd zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te ondersteunen. We zullen u op de hoogte houden van eventuele belangrijke wijzigingen.

Heeft u zelf vragen? Neem dan alstublieft contact met ons op.

Met vriendelijke groeten,

Häfele België