Häfele vult verwachtingen in op Architect@Work 2017!

Op de achtste editie van Architect@Work - op 27 en 28 april in Kortrijk Xpo- had Häfele België weer heel wat bekijks van menig architect, planner en tekenaar. De 2 standen hadden opnieuw focus op innovatie en inspiratie, als generale repetitie voor de Interzum 2017-beurs te Keulen, die plaatsvindt van 16 tot en met 19 mei. 

De gezellige architectenbeurs in “loungy” stijl schiep voor Häfele België opnieuw het perfecte kader om alle geïnteresseerden uitvoerig te woord te staan en hen de functionaliteit en het gebruikscomfort van de Häfele-innovaties van nabij te laten ervaren.
 


Enerzijds was er de vernuftige Smart Entrance productreeks die de klassieke deurkruk vervangt door een gestileerd aanraakexemplaar. De “touch to open” technologie laat je het (magnetisch) slot bedienen door loutere aanraking. Een betoverende ervaring die geen enkel designliefhebber onberoerd liet!

Anderzijds was er Slido Wall, het gamma voor mobiele wanden, met daarbij de integratie van Dialock, het Häfele eigen elektronisch toegangscontrolesysteem. Slido Wall wanden zijn dé oplossing als men ruimtes flexibel wil kunnen transformeren en onderverdelen, zoals bijvoorbeeld sport- en conferentiezalen. De wanden uit hout of glas beantwoorden optioneel aan hoge geluiddempende en brandwerende eisen en zijn in extreme afmetingen te plannen. Bovenop deze unieke kwaliteiten integreerde Häfele dus nog eens haar eigen handig Dialock toegangscontrolesysteem zodat alle ingewerkte deuren en ook de wanden via transponders en rechten beveiligd kunnen zijn.
 


Talrijke nieuwsgierigen konden bij Häfele-specialisten op deze standen terecht om dieper in te gaan op lopende of beginnende projecten. Bezoekers genoten van een drankje en hapje terwijl Häfele adviseurs hun functionele oplossingen voorstelden aan de hand van 2 splinternieuwe brochures die dan ook gretig werden afgenomen. Häfele kan terugblikken op alweer een succesvolle editie.

Aan alle bezoekers, van harte dank en tot in 2019!

Brochure "Smart Entrance: Touch to open"
Brochure "Dialock in Slido Wall"